Po inerciji, sa hladnim danima u ormanima i oufitima preovladava crna boja, dok belu čuvamo za vrele dane i lepršave tkanine. Niska temperatura ne znači da treba da padne i entuzijazam za modne igre. Ove sezone bela je vodeći trend!

Nudimo vam primere kako fashion dame na ulicama glavnih modnih prestonica prkose hladnom vremenu u all white kombinacijama.

Pariz

Kada je reč o francuskoj prestonici i modi koja je predstavlja, postoji jedan jedini Deda Mraz u kojeg verujemo - KARL. Šik aksesoari poput Choupette torbe, opuštene mašne na paperjastoj Philosophy beloj bundi jesu ono što je karakteristično za stil ovog grada. 

London

Iako grad panka i pop-arta, i London je prihvatio ovaj monohromatski trend i ponudio svoja street style izdanja, elegantne masivne kapute i bisernobele čipkane haljine. Svoj čuveni engleski bunt čiji je pokretač „mama“ Vivienne, dame u ovoj prestonici iskazuju kolor aksesoarima koji razigravaju look.

Njujork

Minimalizam je estetika koja beloj boji najbolje pristaje. Sportmaxova ovosezonska kolekcija pročišćenih krojeva sa detaljima akcentovanim u kontrastnoj boji jeste ono što govori: aktuelno! A ko je aktuelniji od Njujorčanki?

Priredile: Ana Ostojić i Dunja Sabljić 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/