Možda nije sasvim novo, ali pletivo brenda I Love Mr. Mittens i dalje izaziva mnogo uzbuđenja među trendseterkama.

Pogotovo zimi, kada vreme od nas zahteva toplije komade i slojevite odevne kombinacije. Upravo tada, I Love Mr. Mittens komadi posebno dolaze do izražaja i svakom stajlingu daju jedan ‘touch’ kog je nemoguće ne primetiti.

Negde se može pročitati da je brend australijski, a negde da je belgijski, i to zbog toga što je njegov osnivač Belgijka Stéphanie Caulier, koja danas živi u australijskom Perthu.

Na oba kontinenta, pa i na više njih, I Love Mr. Mittens pletivo doslovno je obožavano, a osim što je vrlo popularno, ono je i vrlo kvalitetno. Svaki proizvod sastoji se od 100 odsto vune i ručno je izrađen, a Stéphanie je zanat ispekla vrlo mlada i stekla strast za pletenje od mame i bake.

Vunu bira zbog njenih prirodnih i održivih kvaliteta i u skladu sa time priznaje da je ona jedan od najljepših materijala sa kojim se može raditi. Dolazi u mnogo različitih veličina i boja, a dizajnerka pritom voli da eksperimentiše različitim šavovima i tehnikama pletenja, što konstantno ostavlja prostor za neke novosti i mala iznenađenja u njenim novim kolekcijama.

Svaki I Love Mr. Mittens komad jednostavan je, elegantan i bezvremen, a u njega je utkano mnogo truda i ljubavi. Budući da je cela proizvodnja zapravo manualna, Stéphanie Caulier pravi male serije komada koje se uvek vrlo brzo rasprodaju.

Do željenih komada ove zime su uspele doći mnoge Instagram zvezde, pa je I Love Mr. Mittens manija zavladala u pravom smislu reči.

Foto: Instagram / theadorabletwo

Foto: Instagram / spottedonceleb

Foto: Instagram / figtny

Foto: Instagram / damoyantwerp

Foto: Instagram / elenavasilieva

Preuzeto sa: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/