Kako se sezona sniženja polako bliži kraju, u središte pažnje sve više dolaze kolekcije za prelazne dane koje je dosad već predstavio gotovo svaki high street brend. Ako ste ih pregledali, postoji mogućnost da vam je za oko zapeo jedan odevni komad koji se proteže većinom ovih kolekcija i koji će, po svemu sudeći, sa dolaskom nešto toplijih dana postati pravi hit.

Reč je o puloveru koji bi bio sasvim običan, da ga ne krase uverljivo najšarmantniji modni detalji – volani.

Sramežljivo se pojavljivao u jesenjo-zimskim kolekcijama brendova i polako davao do znanja kako će za samo jednu sezonu postati veliki trend. Mogli bismo da ga svrstamo u kategoriju ‘statement’ pulovera kojem volani, najčešće pozicionirani u obliku slova V, daju na nežnosti i romantičnom duhu.

Boje u kojima se pulover sa volanima pojavljuje u novoj sezoni, takođe su vrlo privlačne; od klasične crne, preko nežno ružičaste i pastelne plave pa sve do atraktivne boje smaragda.

Jedno je sigurno, s ovakvim puloverom neće vam trebati drugi kompleksni odevni komadi – dopustite mu da upravo on vodi glavnu reč u vašim prolećnim kombinacijama.

Izvor: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Ovaj pulover je najavljen kao glavni trend koji će obeležiti prelaznu sezonu i početak proleća...