Dok mi, obični smrtnici, razbijamo glavu egzistencijalnim krizama koje nas uvek dočekaju u januaru, Instagram zvezde sunčaju svoje nove seksi kupaće kostime negde miljama daleko, na vrućem pesku senzacionalnih egzotičnih, Instagram worthy lokacija.

Možda sada sanjarite o svom godišnjeg odmoru na grčkim ostrvima, a one vam mažu so na ranu valjajući se po peščanim plažama Maldiva i Balija, no pustite ljubomoru na stranu. Mi smo nekako uspeli.

Kada smo u svojim glavama izbrisali palme i plavičaste morske zalaske, primetili smo kako veliki broj Insta cura nosi jedan novi tip kostima, kakve do sada nismo imali prilike viđati.

Naime, kupaći kostima u kojima trenutno "zimuju" Instagram zvezde napravljeni su od pliša koji je uspeo da osvoji i svet swimwear modela. No, estetiku na stranu. Plišani kostimi su stvarno namenjeni samo za slikanje.

Barem po našem skromnom mišljenju. Uvereni smo kako na +38 u njima nije nikako prijatno, a tek sušenje! Verovatno bi nam trebao ceo godišnji odmor ne bi li ih osušili, te da ne pričamo kako smo uvereni da pliš ne voli kremu za sunčanje ili ulje.

Među prvim dizajnerkama koje su lansirale plišane kupaće kostime bile su popularne Roxana Salehoun i Lisa Marie Fernandez!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/