Naime, reč je o kreacijama koje su ponele birtanska manekenka i urednica Alexa Chung  Leandra Medine, Aimee Song i mnogi drugi uticajni ljudi širom sveta.

Međutim, ako niste još odlučili šta ćete obući za ovu veselu priliku, imate još vremena da osmislite pre 31-og kada će 2016., okrenuti svoj poslednji krug kazaljki na satu.

U nastavku možete pogledati ključne tri haljne od kojih jedna sigurno može da odgovori vašem stilu i ukusu:

Angel dress / fokus na teksturi

Ako ne možete da se obučete u šljokičastu haljinu za vreme praznika, kada ćete moći?

Srebrnosiva haljina sa nežnim crnim trakama koje potpisuje Rejina Pyo, postala je glavna atrakcija među prazničnim toaletama. Nosile su je zvezde poput Aimee Song, Leandra Medine i mnogi drugi.

3 party haljine po meri Instagram trendsetera

Foto: Instagram/RejinaPyo

Seksi haljina koja oduzima dah

Narandžasta haljina dugačkih rukava i dubokih proreza modne kuće Alessandre Rich nije tradicionalna božićna kombinacija, ali je osvojila srca mnogih Instagram trendsetera.

3 party haljine po meri Instagram trendsetera

Foto: Instagram/IAmLauraJackson

Zlatna slip lepotica

Harley Viera Newton, kao i njeni prijatelji poput Alexe Chung viđeni su u ovoj zlatnoj haljini iz Harleyine kolekcije - HVN. Dobra vest je što se odlično slaže uz tradicionalnu crvenu, božićnu kapicu. 

3 party haljine po meri Instagram trendsetera

Foto: Instagram/AlexaChung

Tekst: Nemanja Lalatović

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/