Vojvotknja od Kembridža još od zabavljanja sa princom Williamom je u fokusu ne samo britanske, već celokupne svetske javnosti koja se od starta pitala da li će mlada brineta uspeti da stekne popularnost i jednak broj poklonika kao pokojna Lady Di, majka prinčeva i obožavana princeza Engleske.

Za sada možemo da kažemo da nije uspela da nadmaši Dianinu slavu, ali da je na dobrom putu, posebno u stilu.

Naime, lepa Kate je od ulaska u britansku kraljevsku porodicu prilično radila na svom klasičnom, neupadljivom osećaju za stil. Aplauze i srca Britanaca je osvojila reciklirajući komade i noseći domaće dizajnere, kao i haljine lokalnih velikih high i low street brendova poput Topshopa, Dorothy Perkins, Mulberryja.

Naša je osvojila birajući kreacije Roksande Ilinčić i ne bojeći se kombinacija u jarkim, vedrim nijansama.

Iako još uvek bira sigurne, proverene kombinacije s povremenim rizičnim, ali isplativim izletima u seksi kroj, neobičnu teksturu, Kate spada u najbolje odevene žene na svetu, čiji stil žele svi da preslikaju i iskopiraju.

Mi vam u nastavku donosimo video tutorijal koji vas uči kako da napravite jednu damsku, midi haljinu u stilu Kate Middleton.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/