1. Ružičaste haljine

Modni stručnjaci preporučaju pažljivo doziranje ružičaste boje u odevnim kombinacijama, ali izgleda da to pravilo neće važiti sledeće godine. Ako je suditi prema modelima iz najnovijih kolekcija Kenza, Valentina i Hermesa, maksi haljine A kroja će biti glavni trend. 

2. Pruge

Zaboravite na dobar stari umereni mornarski print jer ćemo u 2017. svi nositi hrabre, razigrane i moćne pruge u svim bojama.

3. "Statement" rukavi

Što više drame na rukavima, to bolje. Voluminozni, naglašeni rukavi na košuljama i haljinama biće pravi „must-have“ u nadolazećim sezonama.

4. Prozirni odevni komadi

Trend prozirne odeće tek se stišao, ali dizajneri ga ponovo vraćaju u modu pa ćemo neke od prozirnih haljina sigurno videti na Jennifer Lopez i Beyonce, najvećim ljubiteljkama ovog trenda. Birajte prozirne rolke i dugačke, lepršave haljine, prepune karnera koje ćete kombinovati sa martinkama, šljokicama. 

5. Četvrtasta ramena

Modne kuće za nadolazeću sezonu inspirisale su se i modom 80-ih, što se najbolje vidi u jaknama, sakoima i haljinama s četvrtastim ramenima.

6. Cvetni dezen

Retro varijante cvetnog dezena koje podsećaju na dekor enterijera iz 70-ih, biće glavni hit na odeći te zaboravite na crnu i monohromatske kombinacije.

7. Bela boja

Potpuno neočekivano, živopisnim i šarenim trendovima suprotstaviće se bela boja koja će uneti balans boja u naše ormare.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/