Vreli letnji dani zvanično su iza nas, ali to nikako ne znači da će oni jesenji istog trenutka postati hladni i kišni, taj period je neizbežan tek tamo u novembru. Sada na samom pragu jeseni, tokom septembra i oktobra, temperature i dalje vrlo lako mogu preći 20, pa i 25 podeok, zbog čega se naravno radujemo, ali nam to u isto vreme stvara glavobolje.

Svake godine sebi obećamo da ćemo sopstvenu pre-fall kolekciju ovaj put obezbediti, te da nećemo tokom sunčanih septembarskih dana šetati u čizmama i džemperima, ali nažalost  shvatimo da nas budžet iznova ograničava u našoj modnoj misiji.

Da stvar bude gora, ove sezone izgleda da su se i dizajneri urotili protiv nas. Pored toliko fantastičnih trendy komada, ne znamo za šta se pre opredeliti, a još nismo došli ni do onih prošlogodišnjih koji su bili potpuni must have i zadržali su se i ove jesni.

Ne bismo li makar malo olakšali ovu tranzicionu modnu misiju, izdvojili smo nekoliko ključnih komada, koje u koje vredi investirati. Ono što ih posebno izdvaja jeste i to što u pitanju nisu naročito skupi komadi.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Prelazni period nam i ove godine zadaje glavoblju, ali nije da nema rešenja...