Tu i tamo poželimo izaći iz svakodnevnog modnog režima koji praktikujemo na poslu, ali i tokom slobodnih dana i večeri naravno. Tada inspiraciju tražimo na ulicama Njujorka, Pariza, Milana i svaki put ostanemo zatečeni, ne samo smelošću odvenih kombinacija, već i idejama kojima se ove cure ističu iz mase, a izgledaju fantastično.

Za razliku od poznatih dama, modne poklonice (kakvi smo i mi sami) imaju potpunu slobodu i dodali bismo: da puste mašti na volju, te tokom šetnje gradom kombinuju komade i detalje, koji se na crvenom tepihu uvek pomno razmatraju od strane modnih kritičara, publike, medija.

Bilo da je u pitanju novi način da nosite trenutno mega popularnu svilenu pidžamu, bade mantil, kaftan ili oversized košulju, street style je prepun inspirativnih ideja, a mi predlažemo sedam koje su nama zapale za oko.

Špicaste mokasine

Da su umesto ovih upečatljiv mokasina, tu patike ili bele japanke, koje se isto tako dobro kombinuju uz ovaj outfit, efekat uopšte ne bi bio toliko upečatljiv.

foto: Instagram/sandrasemburg

Kaiš 

Kaiš kao aksesoar zaista pravi razliku, naročito ukoliko je istaknut na ovaj način i u boji.

foto: Instagram/sandrasemburg

Kaftan

Dodajte dozu galmura omiljenom paru jeansa, visoke potpetice i svileni kaftan par su iu snova uz ovu klasičnu kombinaciju.

foto: Instagram/sandrasemburg

PageBreak


Statemant komadi

Ne preterujte sa statemant komadima, dva po kombinaciji su više nego dovoljna. Suknja neobičnog kroja, upečatljive cipele i osatak outfita koji je potpuno sveden sve je, samo ne nezapažen.

foto: Instagram/styledumonde

Svileni bade mantil

Dizajneri su ove, pa i prethodne sezone poseban naglasak stavili na svilene pidžame i bade mantile koji se više ne nose isključivo u spavaćoj sobi, već kao deo svakodnevih kombinacija. Potrebna je doza smelosti da bi se ova ideja prigrlila u potpunosti, ali morate priznati da svileni bade mantil, odlično zamenjuje onaj standardni.

foto: Instagram/styledumonde

Detalj u jarkoj boji

All white ili all black izdanje može dobiti potpuno novu dimenziju ako ovu kombinaciju začinite jednom upadljivom ogrlicom u jarkim tonovima.

foto: Instagram/styledumonde

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija