Istina je da teško prihvatamo odlazak leta, ali ono što moramo da priznamo je da nas raduju slojeviti outfiti.

(Ovo je materijal koji će obeležiti sve vaše jesenje kombinacije)

Ove jeseni, umesto klasične bomber jakne koja je obeležila celu prethodnu sezonu i kožne bajkerke, zašto ne biste probali nešto novo? 

Predstavljamo vam 5 novih modela jakni koje poseduju drugačiju siluetu, i baš zbog toga ćete ih obožavati:

# Elegantna jakna za veče

Za večernji izlazak, odaberete da ponesete ovaj model jakne koji je istovetno glamurozan kao haljina koju nosite ispod. Svi mi obožavamo da nosimo kežual jesenje outfite, ali postoji nešto dekadentno u kombinovanju evening wear sa evening wearom. 

Foto:Promo / Chloe / Zara

# Efektna jakna sa prišivenim detaljima

Prošlo je oko godinu i po dana od kada je  Alessandro Michele prezeo Gucci, ali njegov uticaj je neosporan. Dizajnerova jedinstvena perspektiva nam je pokazala da se sve može ukrasiti pačvorkom, resama ili šljokicama. Prihvatite njegovu ideju i senzibilitet, i ponesete model jakne od PVC materijala ili majorette jaknu koje poseduju efektan vez ili prišivene detalje. 

Foto:Promo / Top shop / Gucci

# Nova bajkerka

Kao što smo pomenuli, kožna bajker jakna je omiljen odevni komad, iz dobrog razloga. Mi ipak savetujemo da ove sezone posegnete za nešto užim i strukiranijim modelom, poput ove duže verzije jakne.

Foto:Promo / The row / Marks and Spencer

# Seksi blejzer

Zar vam se ne čini da svaka poznata dama odjednom nosi blejzer sa otvorenim dekolteom? Nosite ovaj blejzer raskopčanim, ili ga obucite preko majice na tregere.

Foto:Promo / Balmain / Anthiony Vaccarello

# Nova bomberka

Najnoviji stil bomberke nas priprema na dolazak hladnijih meseci. Sacai je poznat po svom dekonstruktiranom dizajnu, što možemo da vidimo u modelu koji se sastoji od više slojeva. Topshop je otišao korak dalje tako što je iskombinovao bomberku sa aktuelnim off-the-shoulder trendom. 

Foto:Promo / Sacai / Topshop

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija