Denim je oduvek imao veliku ulogu u našem svakodevnom odevanju, zbog čega se farmerice smatraju basic komadom, koji obožavamo da nosimo u svim prilikama.

(Model jeansa koji je postao GLAVNI trend na ulicama svetskih metropola)

Iako smo već početkom ove godine doživeli mali redizajn jeansa, u vidu zvoncara, sada su se dizajneri smelo poigravali sa teksturama i detaljima, te nam farmerice sada stižu u različitim varijantama.

Dakle, oblik ostaje blago zvonast ili ravan, struk je dubok, dok detalji igraju veliku ulogu.

Predstavaljamo vam 3 NOVA modela jeansa koje morate da imate ove jeseni:

1. Farmerice sa iscepanim ili iskrzanim detaljima

Iscepani jeans je i dalje aktuelan, što će obradovati devojke koje vole kežual stil. Takođe, iskrzani teksas detalji će krasiti farmerice koje ćemo nositi na jesen. Birajte modele koji nisu skinny, već više mommy, clasic model širih nogavica.

Foto: Promo / R13 / Frame

2. Farmerice sa izbeljenim delovima

Ok, ne mislimo na previše izbeljene farmerice koje su se nosile na početku 2000. godina. Reč je o blago izbeljenim delovima koji stvaraju efekat senke, i krase same rubove jeansa.

Foto: Promo / Current Elliot / Valentino

3. Farmerice koje se sastoje iz dve različite boje teksasa

Dve različite boje denima su veoma trendi, a reč je o pačvork tehnici kojom se dobija ovaj neobičan i efektan jeansa. Zahvaljujući ovoj kombinaciji boja, tj. različitoj vrsti teksasa, možete postići trouglove koji se šire u zvono, kocke na predelu kolena, pa čak i apstrakne pruge različitih dimenzija. 

Foto: Promo / Victoria Beckham / Facetasm

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija