Samo pravi fashion zaluđenici znaju kakav je osećaj zadovoljstva kada prvi prihvatite i ponesete veliki trend.

Mi možemo sa sigurnošću da kažemo da ćemo tokom jesenjih meseci svuda oko sebe videti pliš, pa zašto ne biste odmah počeli da ga nosite?

Tradicionalno, ovaj materijal je omiljen tokom zimskih meseci, a sada je doživeo bezbroj makeovera na modnim pistama, a kasnije i na ulicama svetskih metropola, tako da ne postoji razlog da ga nosite iksljučivo tokom zime.

To su nam dokazale najfashion fame iz Holivuda, poput Gigi Hadid, Elene Perminove i Blake Lively...

# Plišana maxi haljina Gilde Ambrosio se može nositi i u dnevnim varijantama i izgledati fantastično. U tome joj je pomogla kežual plava bluza sa oversize, dugačkim rukavima, koja je ovoj kombinaciji dala dozu nonšalantnosti. 

Foto: A love is blind

# Pored odevnih komada, čizme od pliša su još jedan sjajan i veoma jednostavan način kako možete da ponesete ovaj trend tokom letnjeg perioda, i da izbegnete osećaj neprimerenog odevanja u skladu sa sezonom. Hvala, Gigi!

Foto: Profimedia

# Plišana haljina na preklop je sama po sebi veoma atraktivan komad. Kada se iskombinuje sa parom crnih čizama, postiže se chic odevna kombinacija koja se može nositi u dnevnim i večernjim prilikama.

Foto: Instagram / stylememaeve

# Naša zlatna devojka, Blake Lively, poznata je po istančanom modnom ukusu, te je ovog leta to ponovo dokazala svojim izdanjem koje su činili Valentino plišana haljina i jednostavne sandale sa kaiščičima. 

Foto: Profimedia

# Manekenka Elena Perminova obožava da sama kreira trendove, a ovog leta nam je pokazala zavidnu modnu kombinaciju koja se sastoji od miksa različtiih materijala: mat koža, svila i PLIŠ!

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija