Već vidimo sebe na vrelom gradskom asfaltu u lepršavoj boho kreaciji ili ženstvenoj cvetnoj haljinici kako šetamo bosonogi plažom.

Ove godine u moru modela izdvojilo se nekoliko komada, a kao ključni model je isplivala slip haljina, koja se vratila iz ranih 90-ih i neodoljivo podseća na spavaćicu - lagana je, ženstvena i seksi, idealna za letnje večeri.

Još jedan idealan letnji model koji se vratio na modni presto su haljine bez ramena. Sofisticirano i seksi u jednom.

Maksi dužine i dalje vladaju plažama, a omiljeni print i ove sezone su pruge koje samo po sebi govore: leto i more.

#Pastelni tonovi, prozračan i lagan materijal, maksi dužina, pruge i duboki dekolte, jer leto je i to je sasvim ok.

foto: Mara Hoffman/net-a-porter.com

# Malu crnu haljinu ovog leta možete poneti i sa etno detaljima, dok gola ramena stavljaju naglasak na ključne kosti i vrat, svedena čoker ogrlica biće savršena nadogradnja.

foto: Peter Pilotto/net-a-porter.com

# Grace Kelly look nikada ne izlazi mode, zato ako do sada niste ovog leta nabavite jednu od ovih divnih ženstvenih haljina, a sa crvenom bojom ne možete pogrešiti. Ova kombinacija biće in verovatno i za deset i dvadeset godina.

foto: Peter Preen by Thronton Bregazzi/net-a-porter.com

PageBreak

#Romantične teksas haljinice opet su na sceni i to u izdanju iz nezaobilaznih 90-ih, nose se sa klasičnom belom majicom kratkih rukava u kombinaciji sa belim patikama.

foto: Stella McCartney/net-a-porter.com

#Neverovatno ali pruge i dalje vladaju letnjom scenom trendova, a ove godine su ih u svim mogućim varijantama lansirala vodeća modna imena industrije. Ipak, primetna je dominacija neujednačenih pruga u različitim bojama.

foto: Flagpole Swim/net-a-porter.com

#Dva trenda u jednom potezu, plisirano i slip.

foto: Maje/net-a-porter.com

PageBreak

#Cvetni dezeni se ovog leta nose u nešto krupnijoj formi, a modeli sa ovim printom nisu više rezervisani samo za dnevnu već i za ono nešto elegantniju, večernju varijantu.

foto: Aice+Olivia/net-a-porter.com

#Jedan od velkih novih trendova koji nam se pridružio ove sezone u carstvu trendova: novi folk. Ovaj stil će vam dati ozbiljne modne poene, ponesite ga na nekom od predstojećih letnjih festivala, kao stvoren je upravo za ovakvu vrstu događaja.

foto: March11/net-a-porter.com

#Blago zvonolika ustručena haljina čista je klasika i pravi izbor ukoliko ste damski raspoloženi. Ipak, birajte one sa zanimljivim printovima i bojama, jednobojne ostavite za neku drugu sezonu.

.

foto: Oscar de la Renta /net-a-porter.com

PageBreak

#Ultimativno off shoulder seksi izdanje izgleda ovako.

#Ovo je naš statement izbor, blok forma boja, suptilan plise, interesantan dizajn gornjeg dela i što je najbolje odlično pristaje uz patike i belu majicu, kao i uz štikle i svilenu blejzer.

foto: Victoria Beckham/net-a-porter.com

#Rozenkvarc nijansa, jednostavan kroj, plisirano i sjajno, zamislite ovaj model na vašem preplanulom tenu. Idealno.


foto: Gucci/net-a-porter.com

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija