Modne blogerke uvek su na tragu najvećih modnih trendova koji će vladati predstojećom sezonom.

Stoga, ako želite da budete obavešteni o onome šta će se nositi na ulicama, dovoljno je da bacite pogled na Instagram profile trendi devojaka i njihove odevne kombinacije. 

U moru odevnih komada koji će biti popularni ovog leta, izdvojili smo sedam za koje smatramo da će ove vruće sezone biti posebno rado viđen gost na Instagram profilima modnih blogerki, urednica, stilistica i drugih modnih insajderki.

Off shoulder haljine i topovi 

foto: Instagram/neverfullydressed

Haljine i topovi s otvorenim ramenima ove tople sezone su jedan od najvećih modnih hitova. Istovremeno izgledaju jako romantično i ženstveno, senzualno otkrivajući leđa, vrat i ramena što izgleda izrazito lepo gotovo na svakoj devojci.

Elegantni kombinezoni

foto: Instagram/prettysickly

Ne morate nositi haljinu da biste izgledali elegantno. Ukoliko niste tip za haljine, tu uskaču kombinezoni koji mogu delovati fantastično. Kao stvoreni za letna vjenčanja i večernje partyje, u kombinezonu s dugim nogavicama i otvorenim ramenima izgledaćete bolje nego ikad. 

Rukavi u zvono

foto: Instagram/songofstyle

Boho trend dominira i ovom sezonom. Stylinzima trendseterki ovog leta vladaće i providne boho bluze s izrazito zvonastim rukavima. Sanjivo, ženstveno i romantično! 

PageBreak

Espadrile

foto: Instagram/sincerelyjules

Što se letnje obuće tiče, modne blogerke i druge modne insajderke ovog leta posebno vole espadrile i to one koje se vežu oko članka. Lagane, praktične i chic, espadrile su pravi letni odabir s kojim ćete teško pogrešiti. 

Štreberske retro naočare

foto: Instagram/chiaraferragni

Pravi trend iz sedamdesetih su i retro dioptrijske naočare "štreberskih" okvira koji ovog leta izgledaju posebno trendi i kul. Mnoge trendesterkr odlučile su da svoje letne kombinacije nadopune upravo ovim simpatičnim modnim dodatkom.

Pruge na sve strane

foto: Instagram/whowhatwear

Prugasti print uvek je popularan, ali ove sezone je nekako posebno izdominirao na modnim kombinacijama trendi devojaka. Ove sezone, doduše, prugice nisu nimalo suptilne već vladaju čitavim komadima i kombinuju se s drugim prugastim komadima ili nekim drugim printom. 

Pomponi na cipelama, torbama i odeći

foto: Instagram/weworewhat

Razigrani, veseli i šareni, pomponi su se ovog leta našli kao modni detalj na sandalama i torbicama, a trendseterke su ih iznenađujuće lako usvojile, iako se na početku trend činio poprilično spornim.

Izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija