Verovatno ste se zapitali koji nas to trendovi čekaju ovog leta: kakvi krojevi, boje i deseni će obeležiti narednu sezonu... Odmah ćemo vam reći kako ne stiže ništa novo, sem malo redizajniranih oblka i silueta, kao i povratak velikih trendova iz prošlosti.

(U režiji poznatih: Kako da nosite lingerie trend ove sezone)

Ono u šta smo sigurni je to da bilo da ste ljubitelj ekscentrične, ženstvenije mode ili popularnog minimalizma, imaćete veliki izbor u dolazećim trendovima koji nam nagoveštavaju veselo leto prepuno boja i desena!

Predstavljamo vam 5 modnih trendova koji nam stižu već ovog leta:

Haljine iz "devedesetih"

Uzane svilenkaste haljine koje podsećaju na estetiku 90-ih godina prošlog veka će obeležiti novu sezonu. Ove haljines su veoma ženstvene, seksi i mogu se nositi gotovo u svim prilikama. Kada želite da postignete ležeran look, najbolje je da ih iskobinujete sa oversize džemperom ili dugačkim blejzerom.

Foto: Style Du Monde

Ekscentrični komadi

Jedan od najuzbudljivijih trendova trenutno je ekscentrični look. U poslednje vreme mogli ste da primetite veliki broj različitih desena i boja, koji se kombinuju zajedno sa efektnim aksesoarima i detaljima. Gucci i Miu Miu su najbolji brendovi za inspiraciju.

Foto: Style Du Monde

Nove košulje

Dobra košulja je onaj komad koji je u stanju da odmah vaš outfit podigne na viši nivo, te ćete ove sezone moći da uživate u raznim redefinisanim modelima. Asimetrični krojevi, boho stil i popularni karneri su samo deo velike ponude košulja koju možete nositi tokom letnjih meseci. 

Foto: Style Du Monde

Karneri 

Nakon nekoliko sezona koje su bile obeležene estetikom sedamdesetih, karneri su totalno zavladali tržištem mode i sada krase rukave, kragne, suknje. Razlog? One bude nežnost i ženstvenost. 

Foto: Style Du Monde

Bluze bez rukava

Ovo je jedan od najiščekivanijih trendova koji nam se vraćaju iz prošlosti. Isečeni delovi rukava na bluzama i haljinama su fantastičan način da pokažete svoju sofisticiranu i seksi stranu. 

Foto: Style Du Monde

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija