Zahvaljujući velikom broju dizajnera poput Stelle i Alexandera Wanga, ready-to-wear moda odavno se prepliće sa komadima iz sportske garderobe što je mnoge modele poput bomberki, vinulo u sam epicentar modnih trendova.

Među njima su svakako i helanke koje prati negativna reputacija, odnosno parola da su "samo za teretanu". Ako pitate Karla Lagerfelda, one su takođe i vaš poraz, odnosno priznanje da nemate ni mrvicu kreativnosti niti osećaja za stil. Međutim, nekako nam se čini da bi Karl promenio mišljenje, nakon što bi video nove modele helanki koje pretenduju da osvoje svetske trendseterke neobičnim krojem i desenima.

Bilo da ste atleta i fan sportskih komada, "the new normal" diktira u ovom trenutku veliki broj trendova. Pa pogledajte samo ovu maniju za patikama koje su danas toliko atraktivne, udobne, raznovrsne i kvalitetne, da su žene poput Victorije Beckham odlučile da ih ponesu umesto chic salonki!    

Nove helanke su mahom izrađene od pamuka i elastina, prate liniju noge i mahom imaju pri dnu neobične proreze koji su ih osavremenile i učinile atraaktivnijim, drugačijim.

U nastavku vam donosimo nekoliko novih modela helanki. Naš favorit: Pastelno ružičaste helanke s potpisom brenda Free People koje otvaraju ceo članak.

foto: Beyond Yoga / promo

foto: Free People / Promo

foto: Lovers Friend / Promo

foto: Without Walls / Promo

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija