Tajna dobrog outfita koji odgovara poslovnim zaduženjima i samom okruženju, oslanja se na dobar izbor osnovnih odevnih komada. Od dobrog odabira suknje i bluze, do znanja koje materijale treba kombinovati zajedno.

(#Bossy: Kako da izgledate profesionalnije na poslu)

Osim postizanja dobrog looka, važno je da vaš outfit bude udoban i funkcionalan kako bi odgovarao radnom mestu, ali i da odaje dobru sliku o vama, odnosno da naglašava vaš bossy look, stav i krajnju profesionalnost.

To najbolje znaju fashion dame iz Holivuda, koje među mnoštvom poslovnih snimanja i sastanaka uvek se trude da postignu elegantan izgled, koji je svojstven njihovim velikim poslovnim obavezama.

Predstavljamo vam 8 IT devojaka i njihove najbolje prolećne outfite za posao!

Miranda Kerr uvek investira u kvalitetne odevne komade, poput kožne jakne i dugačkih čizama preko kolena. Klasična suknja i bluza zajedno sa ovim komadima izgledaju mnogo elegantnije, te predstavljaju odličan look za posao.

Lauren Conrad je verna eleganciji, ali i stylish komadima. Bela haljina, prelepi mantil i trendy štikle sa blok potpeticom izgledaju odlično, te odaje sliku lepe i negovane dame.

Sigurni smo da znate da Rosie Huntignton-Whiteley obožava da nosi crne komade i all black outfite. Crne zvoncare, blejzer, bluza su odlično uklopljeni, te predstavljaju odličan izbor za one dane kada nemate šta da obučete.

Jessica Biel za sve poslovne obaveze uglavnom bira klasične komade. Blejzer dobrog kroja, košulja sa kragnom, denim suknja i salonke su pravi primer njenih omiljenih, basic stvari. 

PageBreak

Dame koje obožavaju da mixuju stilove, oduševiće se poslovnom kombinacijom glumice Jamie Chung. Ona je dugački džemper ravnog kroja iskombinovala sa jeansom i lakovanim oxfordicama. 

Ležerno i smelo. Kate Hudson je zablistala u plavom lanenom kompletu koji se sastoji od zvoncara dubokog struka i dugačkog kardigana. Nude boja majica i salonki je bila pravi izbor.

Šta da kažemo o stilu Olivie Palermo?

Ova uspešna dama se ne zaustavlja, te u pauzi između sastanaka imamo priliku da je vidimo u chic all black outfitima. Ovog puta ponela je crnu majicu, pantalone sa turom, kardigan i sandale sa kaišićima. 

Alexa Chung u poslednje vreme se sve više ističe svojim chic outfitima.

Sada nam je na ulicama Njujorka pokazala odličnu modnu kombinaciju, koja se sastoji od denim suknje, bluze sa mornarskim prugama i crnih kratkih čizmica. Na kraju, kako bi zaokružila ceo look, Alexa je obukla prelepi braon mantil od antiloo kože.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija