Istina, i zimi se nose suknje ali su one obično tamnih i bezličnih boja da ne bi rušile koncepciju tmurnog i hladnog vremena. Proleće je rezervisano za sve moguće krojeve i boje.

Zimi suknje od prevelike slojevitosti i ne mogu da dođu do izražaja pa ostaju potpuno u senci vašeg omiljenog kaputa. Nemojte pogrešno da nas shvatite, volimo slojevitost, ali volimo i kada na sebi imamo, recimo, samo Miu Miu košulju u svetlo zelenoj boji i Chloe mini, lepršavu suknju. 

Sa suknjama je ovog proleća ista priča kao i sa bluzama, sve je dozvoljeno i sve se nosi, pa verujemo da će ulice biti preplavljene šarenilom inspirisanim kreacijama Dolce & Gabbane, Stelle Mc Cartney i mnogih drugih koji su svoju prolećnu kolekciju posvetili svim tim bojama proleća.

Pencil i plise su nam omiljeni modeli, ali su se ovoj družini priključili mini suknje od teksasa i maxi, lepršave koje se potpuno razigraju i na najmanjem povetarcu.

Kao i kod denim trenda, i ovde vam savetujemo da budete hrabri i odvažni i da kombinujete razne dezene i materijale i pustite da vaše suknje lepršaju oko vas!

Pogledajte kako to svetski poznate blogerke rade i iskopirajte ih. Verujte nam, biće vam veoma zabavno ovog proleća! 

Foto: Instagram / @pepamack

Foto: Atlantic // Pacific

Foto: Style du monde

Foto: Instagram / @pepamack

Foto: Women's Wear Daily

Foto: Instagram / @styledumonde

Foto: A Lacey Perspective

Foto: Instagram / @whowhatwear

Foto: Style caster

Priredila: Milana Bulatović

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija