Najpoželjniji komad sezone ponovo ima kuća Miu Miu, a radi se o otkačenoj pamučnoj bluzi, ukrašenoj asimetričnim volanima od tila. Ovaj komad je dobra investicija jer bez problema se može nositi uz obične zvoncare ili elegantnu suknju.

Predivan model nudi i Rosie Assoulin. U kolekciji donosi nekoliko bluza koje spajaju dva velika trenda - gola ramena i slapove mekanih volana koji su izrazito ženstveni. Luksuznije verzije volana predstavili su Gucci, Chloe i Lanvin. Gucci predlaže plisirane volane u jarko pink nijansi dok se Chloe i Lanvin oslanjaju na večnu crno-belu eleganciju.

Jedan od najlepših primeraka sezone dolazi iz studija Proenza Schouler. Dizajnerski dvojac je u ovaj komad ukomponovao i mornarske elemente, a kao rezultat imamo romantičnu bluzu golih ramena s decentnim prugicama.

U high street ponudi vodi švedski high street div H&M. Njihova verzija Miu Miu bluze rasprodala se za samo nekoliko dana, a na njihovim stranicama trenutno možete pronaći odličan model sa koso iskrojenim volanom u prljavo beloj nijansi. 

U galeriji pogledajte najlepše modele koje smo izdvojili iz prolećne ponude!

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Elegantne, moderne, otkačene, romantične... Bluze s volanima će definitivno obeležiti prolećnu sezonu!