Igra parova 

Za najdramatičniji efekat obucite tamnocrvenu nijansu od glave do pete i igrajte se teksturama i nijansama poslaganim u slojevima. Predimenzionirani kaput od bouclé vune preko suknje do članaka?

Obavezno! Krzno (pravo ili veštačko) i boho torba sa resama? Dobitna kombinacija! Prepustite većim komadima da vode glavnu reč i aksesoare svedite na minimum. 

Novi casual

Ko kaže da opuštene kombinacije ne mogu da se oboje dekadentnim tonovima? Kožna bordo bomber jakna uz preširoke bele pantalone jeste nova definicija sportskog stila koji svi želimo.

Šalovi, jakne sa radom i šeširi u boji vina protivotrov su zimskom sivilu. Dodatni plus: vaš Instagram će vam biti zahvalan, slikaju se odlično!

Sve je u detaljima

Bilo da je od prevrnute ili glatke sjajne kože, tamnocrveni aksesoar dodaće feeling sedamdesetih svemu što ponesete. Retro obuća i torbe mekih linija u trenutku će pretvoriti vaše omiljene farmerke ili midi suknju iz basic u wow komade.

Za avanturiste: krznena kapa u boji vina.

Suprotnost ne privlače

Jesenja suknja u pun krug prosto vapi za desenima. Slažite mozaik od boja vina i plave, od najsvetlije do cerulean, tople žute ili zelene, iznenadićete se koliko dobro idu zajedno. To vam je prevelik zalogaj? Kolor blok aksesoar je rešenje.

Držite se podalje od crne i sive (i drugih zagasitih nijansi).

Još malo inspiracije...

Priredila: Manda Javorina

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija