Ovaj praktičan i chic ključni komad se može nositi 24/7 dana nedeljno i uklapati sa haljinama, odećom za teretanu i moćnim uglađenim kombinacijama.

Zato smo odabrali savršene outfite koji otkrivaju kako da najbolje nosite bomber jaknice, ne bi li osvežili vaša postojeća izdanja.

(Absolutely Fabulous: Ova jakna je pravi modni favorit za zimu!)

Predstavljamo vam 6 odličnih načina da stilizujete bomber jaknu:

#1 Oslobodite se pravila! Bomber jakna se može nositi sa mini haljinom i visokim štiklama, samo se pobrinite da boje nisu previše kontrastne. Držite se monohromne palete boja. 

Foto: Style du Monde

#2 Statement bomber jakna će savršeno izgledati sa crnim jeansom i ženstvenom majicom za postizanje sexy izgleda.

Foto: Style du Monde

#3 Dobru urbanu kombinaciju čine neobični aksesoari (poput torbe od veštačkog krzna i statement obuće) boyfriend jeans, majica sa printom i nonšalantno prebačena bomber jakna. Kopirajte ovaj outfit ako želite da postignete dobar off duty look.

Foto: Style du Monde

#4 Dajte vašoj opremi za teretanu novi izgled  i nosite bomber jaknu preko odeće za trening. 

Foto: Instagram / gigihadid

#5 Uklopite vašu bomber jaknu sa čizmama jer je to najsigurniji način da postignete jednostavan off duty izgled. Ako imate svilenkastu crnu jaknu, onda je nosite sa crnim kožnim bajkerskim čizmama. 

Foto: Profimedia

#6 Za postizanje moćnog izgleda, nosite svoju bomber jaknu sa sportskim lux pantalonama i sky-high gležnjačama. Da bi vaš izgled bio chic, kombinujte teget, crnu, braon i maslinastozelenu boju. 

Foto: Style du Monde

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija