Novi trend u kome je akcenat na statement rukavima počeli smo da viđamo prethodnih meseci na mnogim IT devojkama, da bi naglo počeo da postaje masivan na nedavno završenim Nedeljama mode a danas postao ključni detalj jeseni. 

(Trend: Dugo, duže, najduže)

Izbor je veliki jer postoje mnogobrojne varijacije: ogromni rukavi koji se šire već od polovine lakta, oversize zvonasti rukavi različitih dužina i naravno - tu su rukavi koji izgledaju kao da pri krajevima nosite ( ili krijete) ogromna zvona. 

Raskošni oversize rukavi

Oversized? Pre mislimo da je reč o supersize rukavima koji dominiraju na boyfriend košulji.  

Foto: Style Du Monde

Ogromni rukavi će odlično izgledati u kombinaciji sa bledim teksas farmericama ravnog kroja i kitten cipelama zebra desena. Prvo što će svi primetiti na vama? Pa, rukave!

Foto: Style Du Monde

Nabrani rukavi

Kada je reč o nabranim rukavima, jasno vam je da se sastoje od više slojeva materijala - i da baš zbog toga izgledaju fantastično! Ukoliko mislite da vam je ovo "nedovoljna" doza rukava, onda možete ovakav model sakoa, košulje ili rolke da nadogradite dugačkim, skupocenim kaputom koji ima raskošne rukave koji su takođe bogato nabrani.

Izgleda odlično, zar ne?

Foto: Style Du Monde

Vaš outfit će jednako dobro izgledati ako rukave sa slojevima iskombinujete sa cropped džinsom i gležnjačama.

Foto: Style Du Monde

Zvonasti rukavi

Zvonasti rukavi bogatog volumena su prelepi detalj jednostavnom jeansu koji će vam garantovati da ćete izgledati apsolutno čarobno. Uz outfit u kome dominiraju velika zvona se savršeno slažu klasični aksesoari, poput jednostavne kožne torbe i statement salonki. 

Foto: Style Du Monde

Takođe, klasična all black kombinacija je uvek dobar izbor.

Foto: Style Du Monde

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija