Mislimo da nema kvalifikovanije osobe od Olivie Palermo da vas uputi u komade koje biste trebali da imate u svom garderoberu ove jeseni. Odnosno, da budemo precizniji - svake jeseni jer ih odlikuje bezvremenska klasika i dizajn koji odgovara svakom stilu.

Style ikona i zvezda street stylea odavno važi za jednu od najbolje obučenih dama na svetu, ženu koja je zvezda svih revija i damu sa kojom bi svi da sarađuju. Olivia i jednostavne, simple kombinacije učini drugačijim, modernim i autentičnim u toj meri da nekoliko puta pomislimo kako nema šanse da i mi iznesemo neki sličan outfit.  

Njeno jesenje stilizovanje nije nikakva tajna, filozofija ili magija i često se bazira upravo na sledećim komadima:

IT torba

"Ove jeseni fokus je na klasici, a ima li boljeg i klasičnijeg komada od neke statement, kompaktne torbe? Neke nalik Hermesovoj Kelly? Birajte jake, jesenje boje poput bordo, cigle, maslinastozelene, kobaltplave, kestenjaste. Ovakve torbe osim estetike odlikuje i praktičnost jer u nju možete da odložite svoj iPad, make-up neseser, mobilni, rokovnik, ključeve, maramice pa i kišobran!" 

foto: Hermes

Klasičan džemper 

"Džemperi su ključni komad jeseni. Bilo da ih nosite preko midi suknji, štofanih pantalona ili vunenih haljina, morate da posedujete u svom garderoberu minimum tri cozy džempera. Jedan je onaj sa klasičnom rolkom, jedan malo duži sa oversize rolkom i jedan na kopčanje. Rolke su savršene za kombinacije sa plisiranim i vunenim suknjama i dubokim čizmama.... i neverovatno su sofisticirane. Plus, rolke idu fantastično uz skinny jeans, svilene bluze sa mašnom i tuxedo odela, kao i salonkama."  

foto: River Island

Kaput dužine do kolena

"Bilo da je u sivoj ili camel boji, kaput ove dužine je must have u vašem garedroberu. Birajte one koji nisu preterano teški, ali ni "light" i koji vam pružaju priliku da ispod nosite mekane, cozy džempere u paru sa majicama i bluzama. Samo se potrudite da izbegnete kupovinu crnog jer ćete tako izgledati zanimljivije, smelije i kompletnom izdanju dati modernu notu. Ukoliko ne možete da se odreknete crne, onda pokušajte da pronađete neki nalik ovom Diorovom koji ima zavodljivu kombinaciju teget, crne i sive boje."

foto: Dior

Krznena kragna

"Možda vam do sada nikada nije palo na pamet da ovaj aksesoar obeleži vaše jesenje kombinacije ali nema boljeg i efektnijeg detalja od krznene kragne koju možete da nosite preko kaputa i džempera. Ukoliko ne želite da vas PETA lovers isflekaju sa neon farbom, birajte neke od veštačkog krzna."

foto: Marni

Duboke čizme

"Opet urgiram da se zaobiđu crne i da se ove jeseni opredelite za neke narandžastokesten boje. Zamislite ove u paru sa vunenom suknjom, rolkom i Marni kragnom? Pa prelepooo!" 

foto: Zara

Midi suknja

"Probajte da pronađete neku kožnu suknju i to od polumat kože u burgundi boji ili birajte one od pletiva. Ovakve suknje idu sjajno uz kašmirske džempere i duboke čizme od velura ali i salonke."  

foto: River Island

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija