Svako može da preko odevne kombinacije samo prebaci kaput, ali to ne znači da je vaš outfit uspeo! Ove sezone, pravo je vreme da se poigrate sa slojevima i pomalo ugledate na street style kombinacije, jer oni najbolje predstavljaju spoj ležernih i glam detalja.

Predstavljamo vam trikove kako da ove sezone ponesete trendi outfit koji će vas grejati tokom hladnih dana koji slede ali i obezbediti vam jedan chic look. 

Eliminišite nakit

Rolka se u punoj snazi vratila u modu ove sezone i predstavlja basic komad koje može odlično da se kombinuje. Ona se savršeno uklapa uz maramom oko vrata koje predstavljaju neizostavni aksesoar tokom hladnih dana. Takođe, nabrani rukavi učiniće da vaš look izgleda neformalno i veoma casual tako da ga možete poneti u raznim prilikama.

Birajte dugačke komade

Kaputi ili puloveri će osim trendi momenta, pružiti vam i topao ugođaj, pritom vi ćete i dalje izgledati tako sofisticirano i elegantno. Modeli sa kraćim rukavima će otkriti neobičnu majicu koja se krije ispod kaputa. 

Pokažite malo kože

Nemojte se plašiti da razotkrijete delić kože – u ovom slučaju, na vašem članku, kako biste napravili kontrast u odnosu na težak kaput koji vam visi na ramenima. Pri kombinovanju krpica slobodno se zabavljajte i ove sezone kilote zamenite klasičnim crnim pantalonama.  

Kombinujte basic komade

Za postizanje dobrog outfita ključno je da imate savršenu osnovu, na primer: majicu dugih rukava! Ona će vam biti polazna tačka za kombinovanje slojevitih outfita. Dodajte statement blejzer preko ramena ne bi li postigli dramatičan i efektan look.

Hladne boje osvežite jarkim

Osmelite se i svoju neutralnu kombinaciju na kojoj preovlađuju hladne boje osvežite jednom agresivnom majicom (ili bluzom) koja će viriti ispod. Tako ćete skrenuti pažnju na jedinstvene detalje, poput krzna ili broša.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija