Jednom davno, u nekoj drugoj sferi, određene kombinacije su se smatrale "fashion don’ts" u modnom rečniku! Teget i crna, zlatna i srebrna i duo kog je od starta pratila negativna reputacija: crvena i pink.

Pa svi znamo onu "crvenu i roze nose samo..." ali ta vremena su davna prošlost jer u modi ne postoje pravila, samo odustvo bilo kakvog ukusa i stila koje može da rezultira totalnim fijaskom, pa čak i kada nosite proverene kombinacije.

To nas uči Miranda Kerr koja je pomenutu kombinaciju pre nekoliko dana iznela na jedan ženstven i graciozan način, u stilu šarmantne Audrey Hepburn! naime, australijska lepotica izgleda super chic odevena u kaput candy pink boje koji je obukla preko plavog topa i plisirane suknje u crvenoj boji.

Za potpuni fall outfit mi vam savetujemo da malo produžite top, odnosno da ispod kaputa obučete neki ležeran, oversize džemper sa velikom kragnom a umesto sandala koje je za ovu priliku obula Kerr, obujete polduboke, elegantne čizmice u plavoj boji ili čak neke sa uzorkom piton kože.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija