Ove godine jesen neće biti kao po običaju sva u tamnim, zagasitim zemljanim bojama. Koliko se čini, sezone jesen / zima će biti ružičasta, barem što se tiče mode. Naime, kompanija „Trend Council“, koja se između ostalog bavi predviđanjem modnih trendova, pa tako i boja koje će se nositi u nekim budućim sezonama je najavila 5 nijansi ružičaste boje koje će se naći u brojnim kolekcijama.

Iako je trend ružičastih nijansi počeo već prošle fall sezone ( remember Gucci), u nadolazećoj sezoni jesen/zima 15/16. ružičasta boja bi trebalo da bude jedna od „in“ boja.

Bubblegum (Ružičasta žvakača guma)

Ova boja mnoge asocira na Barbie svet, i možda nije za svačiji ukus, ali zasigurno je vrlo zanimljiva i upečatljiva. Ako ne vidite sebe u kompletno m ružičastom izdanju, možda je rešenje da samo upotrebite neki detalj u toj boji i upotpunite imidž.

Moschino

Pink Dust (Ružičasta prašina)

Ova nežna pastelna ružičasta nijansa sigurno će pronaći više poklonika. Zašto ne biste odabrali kaputić ( Miu Miu) ili odjelo upravo u toj boji?

Balenciaga

Mauve (Boja sljeza)

U engleskom jeziku zove se mauve, a kod nas bi se mogla nazvati i bojom ružinog pepela. Ova vrlo elegantna, zagasita, pastelna ružičasta boja s primesom sive boje izgleda odlično u svečanijim kombinacijama.

Dior

Blush (Boja rumenila)

Ovo je najnježnija nijansa ružičaste boje koja će u svim odevnim kombinacijama izgledati vrlo meko, nenametljivo, prozračno…

Valentino

Fuchsia (Boja fuksije)

Ova raskošna ružičasta boja verujemo da će oduševiti mnoge osobe koje vole življe ženstvene boje…

Oscar de la Renta