Bidermajer oplemenjen dozom nesavršenosti

Baš onakvi kakve smo imali priliku da vidimo na revijama Carolina Herrera i Jenny Packham.

Bidermajeri sa primesom nesavršenosti za najsavršeniji dan u vašem životu.

Spakovan poput tek obranog poljskog cveća, ovakav buket istaćiće svaku venčanicu.

Dubok dekolte 

Videli smo ga kod Sarah Sevena, Marchesa, J. Mendela, and Vere Wang. Koliko duboko ste spremni da idete, možda kao J.Lo? Deklotemože biti dubok koliko želite, a može se ukolpiti uz sve modele haljina, pa čak i one koje padaju na jedno rame.

Krune

Prikazao ih je upravo Naeem Khan. Probudite princezu u sebi noseći aksesoar u obliku krune i, bar na jedan dan živite san koji ste sanjali kao mala devojčica - princeza se udaje za svog princa.

Haljine oslikane floralnim printom

Upravo kao kod Romona Keveza, Randi Rahm i Elizabeth Fillmore. Predivan način da pomerite svoje fashion granice, pa makar ovakvu haljinu odabrali kao haljinu u koju ćete se presvući.

Dvodelna venčanica

Kao inspiraciju iskoristite Karen Willis Holmes, Mira Zwillinger i Theia. Samo za ultra fashion devojke, crop top je totalno in ove sezone, zato iznosite njegovih pet minuta.

Crni detalji

Vera Wang, Claire Pettibone, and Elizabeth Fillmore prikazale su crnu kao novu plavu. Dodajte grafički kontrast u obliku aksesoara - mašne ili šešira, ili budite smele i ponesite monohromatsku, crno-belu čipkanu venčanicu.

3D cvetovi

Mira Zwillinger, Claire Pettibone, Amsale i Angel Sanchez mogu probuditi inspiraciju u vama. Na dan kada svi koji vas vole i koje vi volite požele da vas dodirnu i podele vašu sreću sa vama, dajte im dodatan razlog zbog kojeg će ih vaša vančanica privlačiti poput magneta. Zahvaljujući pokretima vašeg tela. dok koračate, činiće se da se i sami cvetovi kreću zajedno sa vama.

Eksentrični aksesoari

Kada kažemo eksentrični, mislimo neobični, drugačiji, donekle i nespojivi sa venčanicom. Inspiracija, ko drugi, nego, Charlotte Olympia. 

Prevela i priredila: Jelena Davidović