Nabavite karate pojas

Pojas iz aikida, ili džudoa... Ne nagovaramo vas da krenete na borilačke veštine, već da nabavite bitan aksesoar. Učiniće da izgledate opasno dobro. 

Ogolite se 

Ne paničite odmah! Nije vreme da se žalite zbog pokazivanja stomaka ili oblačenja nedoličnog za vaše godine. Kratki top vrlo lako ćete ukombinovati sa suknjom ili pantalonama sa visokim strukom. Vidite kako to rade Miu Miu devojke.

Upišite se u vojsku

Ako niste raspoloženi za to, isprobajte vojnu disciplinu i dobro organizujete raspored svojih obaveza noseći neki od vojničkih komada koji su apsolutni hit ovog proleća. Na mestu voljno!

Uštedite novac

Investirajte pametno u sezonu razmišljajući šta možete iskoristiti iz prošle. Nije poenta da kupujete total look. Iskoristite maminu ili bakinu jaknu od prevrnute kože za svoje rock’n’rooll izdanje. 

Budite inventivni

Nemojte se zaustaviti samo na farmericama. Dajte nam više. Možete više! Haljina od džinsa. Kombinezon od džinsa. Shvatate o čemu govorimo?

Vežbajte

Ali, ne u teretani. Vežbajte da svoje komade za tenis iskoristite kao polaznu tačku za slojevito oblačenje. Ako ne uspete iz prve, pokušajte opet. Gem, set, meč...

Upišite časove slikanja

Mislimo da je ostalo još mesta za polaznike u Marni i Erdem grupi. Zatim uzmite četkice u ruke i na svojim torbama i patikama primenite naučeno i imate 5+ od nas.

Obnovite poznavanje istorije

Sedamdesete godine prošlog veka savršena su polazna tačka. Kad već učite, pogledajte dobro šta su Janis Joplin, Stevie Nicks, Faye Dunaway i Diane Von Furstenberg nosile na nogama. Da ‒ to su nanule. 

Tekst: Nenad Janjatović