Miranda Kerr spada u najljupkije, najženstvenije manekenke na svetu koje nas šarmiraju gde god se pojave. Australijska lepotica koja ume da bude više nego sweet dok pozira za najnoviju kampanju Swarovskog, takođe može po potrebi da „upali“ svoju lampicu za erotiku i seksepil kao što je to učinila ovaj put.

Naime, Kerrova je glavna zvezda pored španskog modela i glumca Jona Kortajarena u kampanji za jeans brenda 7 for All Mankind. I stvarno, Miranda je za all mankind kampanje, ali i za all men želje! Ne? Ne verujemo vam!

Elem, seksi brineta je snimila erotičnu kampanju koja je njen seksepil podigla na viši nivo. Kompletan koncept kampanje je inspirsan razuzdanim, wild sedamdesetim godinama prošlog veka i opsesivnom ljubavlju jedne žene prema omiljenom modelu jeansa. Za potrebe kampanje Miranda se skinula u toples, ali sve je bilo u više nego s merom i stilom.

Sem nekoliko fotografija na kojima je Miranda prilično razgolićena, australijska manekenka je na većini obučena u belu košulju i skinny jeans. Mada, nama je najomiljenija fotografija ona na kojoj leži na krevetu, obučena u crni, čipkani brus i savršen model jeansa dok joj stomak ljubi i grize Jon.