Ukoliko mislite da obična bela košulja ili svilena bluza, ne mogu da „iznesu“ neki seksepilni look, neko vas je ozbiljno obmanuo! Razmislite opet!

Jedna od najpoznatijih i najuticajnijih fashionista Olivia Palermo već godinama stilizuje svoja svakodnevna izdanja mahom sa belom košuljom, i to onom koja je za dva broja veća, i koja nalik nekoj haljina-košulji leprša niz njeno vitko telo.

Klasični modeli su must have, to znamo da imate u svom garderoberu. Minimum jedan komad. Mi vam preporučujemo da pored obične, nabavite i neku svileniju i malo šireg modela koju ćete moći da kombinujete na skinny jeans, pencil i maksi suknje, cigaret pantalone.

A za inspiraciju trk u galeriju u kojoj vam donosimo 9 savršenih street style kombinacija koje su bazirane na beloj, večnoj košulji. 

Ona je omiljeni komad Olivije Palermo koja je stilizuje na milion načina tokom cele sezone dokazući kako u njoj možete da budete seksi, ženstvene, romantične, sofisticirane, elegantne, boyish, minimal, casual....sveee što poželite!