Britanska manekenka Cara Delevingne nije samo ultimate fashion babe, već i beauty kraljica koju često viđamo u najjačim beauty kampanjama.

Njena porcelanska put, moćne, jake obrve (koje je lansirala u samu orbitu trendova), zavodljive usne i ravna, savršena kosa u kestenjastim pramenovima su već nekoliko sezona magnet najpoznatijih i najluksuznijih beauty kuća poput Diora, Chanela i YSL-a.  

Poslednja u nizu kampanja koje je ponela luckasta Cara je bila ona za najnoviju seriju make up linije s potpisom YSL-a koja obuhvata „space age“ Fusion Foundation kremu. Koliko je Cara moćno i zvučno lice koje garantuje prodaju, dokazuje činjenica da je do sada čak 12.000 ljudi potpisalo na zvaničnom sajtu kuće da želi pomenutu liniju čim se ona nađe u prodaji! 

Pogledajte Caru Delevingne u YSL kampanji.

U čemu je tajna ove linije? YSL napominje da je kompletna linija, a posebno krema koja služi kao podloga inspirisana istraživanjima američke NASE! Krema koja će se u prodaji naći 10. avgusta, sadrži lipofilni krem, mikroskopski materijal koji su astronauti koristili kao svojevrsnu mrežu u koju su skupljali kosmičku prašinu. Krema nudi hidrataciju i zaštitu 24h i nalik sunđeru čisti svu prljavštinu, kontroliše slojeve kože i štiti vas od bora.  

Beauty trend: Moćne obrve s efektom Care Delevingne.  

Iako zvuči kao ekskluzivna i specijalna linija, cena joj je krajnje pristupačna i kretaće se oko 30 engleskig funti, što je za jednu ovakvu liniju, složićete se više nego ok cena.