Ako ste bilo kada poželili da posedujete nešto s potpisom francuskog dizajnera Christiana Loubotina, možda ta želja i nije toliko nerealna.... Bar u neku ruku.

Naime, slavni dizajner koji se proslavio još 1992. godine kada je osmislio vrtoglavo visoke potpetice, kako prenosi sajt WWD (Women's Wear Daily) je odlučio da se okuša u beauty svetu, osmišljujući liniju lakova koja će se u prodaji naći već od 6. avgusta!

Iako ovo nismo očekivali, moramo da priznamo da smo se obradovali ovoj odluci kreatora koji je odlučio da bočica bude dizajnirana tako da podseća na njegov najslavniji model crnih cipela koje imaju crveni đon, njegov zaštićen i prepoznatljiv detalj.

Naravno, pričamo o Louboutin lakovima koje sigurno nećete moći da kupite u lokalnoj kozmetičkoj radnji, s obzirom da će cena ovih lakova biti 50 američkih dolara. Ali kada uporedite ovu cifru sa 1.200 koliko koštaju u proseku njegove cipele, online kupovina se čini i te kako primamljivom pa verujemo da će veliki broj fashionista nabaviti celu seriju.  

Prvi pogled na famozne bočice nam je pružila robna kuća Saks koja je na svom Instagram profilu postovala fotografiju laka uslikanog kraj famoznog modela Christiana Louboutina.

U centru pažnje je masivan, špicast gornji deo koji podseća na štiklu okrenutu naopačke, dok je sama bočica minijaturna i nalik spljoštenom romboidu. Svakako zanimljiv i upadljiv dizajn.