Opšte je poznata činjenica da je Holivud jedno od najstylish mesta na svetu u kom žive neki od najpoznatijih parova današnjice, koje možete sasvim slučajno da sretnete u nekoj casual šetnji...

Ovih dana našu pažnju privukli su Pharell Williams i njegova lepša polovina, simpatična Helen Lasichanh koja polako ali sigurno postaje bolje stilizovani član ovog poznatog para, a to, priznaćete, nije lako s obzirom na Pharellovu reputaciju da je u muzičkom svetu najbolje obučeni muškarac.

Ljupka Helen koja izbegava da daje intervjue i eksponira se u medijima (iako ne prođe nijedan red carpet da je ne vidimo kraj supruga) uvek je jednako stilizovana kao Pharell, prateći njegov casual elegantan stil. Helen koja je nekoliko santimetara viša od Pharella, ne izbegava da se pojavi u štiklama bez obzira na činjenicu da će tako definitivno odskakati od poznatog pevača.  

Lasichanh kao i Pharell zna koliko je šešir dobar aksesoar, kako ženama možda čak i više stoje odela, da je svetlucava haljina sjajan par sa martinkama, da su starke zakon, da rolke nikada ne izlaze iz mode i da u kreaciji s upečatljivim animal printom možete da izgledate classy. Ono što smo, takođe, primetili kod Helen je njeno često menjanje boje kose, što svakom njenom izdanju pruža jednu kul dozu.

Helen je pogotovo dokazala da je majstor za kombinacije na crvenom tepihu, izbegavajući da nosi očekivane glam toalete. Ako vas mi nismo ubedili, onda ne sumnjamo da će odabrane fotografije to uraditi.

Helen Lasichanh definitivno čini da Pharell bude "happy", ali i dokazuje da je moguće izaći iz senke supruga i postati za nijansu stilizovanija od njega.