Ako ste pomislili da ste slučajno umesto na Elle.rs završili na stranici Njuzneta, prevarili ste se. Ovo je prava, neizmišljena vest i krajnje očekivana ako znamo ko je „tata“ poznate mačke Choupette.

Naime, slavna mačka još slavnijeg kreatora, Karla Lagerfelda dobiće svoju limitiranu make-up liniju u saradnji sa japanskom kozmetičkom kućom, make up umetnice Shu Uemure.

Linija će se zvati krajnje simpatično i simbolično: Shu-pette, a pojaviće se u prodaji pred sam kraj godine.

Ovo je prvi put da ljubimac neke poznate osobe „udružuje“ snage sa nekim poznatim kozmetičkim brendom. Linija će obuhvatati esencijalne stvari poput veštačkih trepavica i specijalnih lakova za nokte na mačjim šapama.

Inače, mačka Karla Velikoga ovih dana živi svojih pet minuta nakon što je „potpisala“ ugovor za književni prvenac „Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat“ koji je prema onima koji su zavirili u radnu verziju totalno chic.

Pogledajte kako izgleda jedan običan dan Karla Lagerfelda.

Knjiga će obuhvatiti savete za dijetu, lepotu i modu i ne sumnjamo da će imati i seriju slika mačke i njenog vlasnika Karla koji obožava da se slika sa svojim obožavanim ljubimcem.

„Miss Choupette voli latinsku muziku, a mrzi operu. Ima dve sluškinje jer ne podnosi da bude sama. Ma, razmazili smo je.“

Za sve neupućene Choupette ima i svoju stranicu na Twitteru i Instagramu (odvojenu od Karla) koja ima 50.000 pratioca. Svaka pojedinačno!