Iako se tendencije u modi iz sezone u sezonu menjaju, od nekih tradicionalnih detalja mnogi najbolji dizajneri na svetu ne odustaju.

Tako već neko vreme svi koji prate revije najpoznatijih modnih dizajnera znaju da je kraj svake revije „rezervisan“  za izlazak mlade, odnosno modela u luksuznom modelu venčanice. Čarobni krašendo je manje više obaveza svakog dizajnera na revijama visoke mode, koje obiluju unikatnim i skupocenim kreacijama.

A ko ume da nam priredi bolju zavšnicu od Karla Velikoga koji je na poslednjoj reviji Chanela dokazao da za naslove u medijima nema potrebe da napravite spektakl od detalja, poznatih lica i šokantnih momenata. Dovoljno je samo da smislite nešto potpuno drugačije, na primer, dovedete manekenku u podmakloj trudnoći. 

Upravo je trudnoj „mladi“ pripala čast da na kraju revije izađe na pistu, u elegantnoj i raskošnoj venčanici od krutog krepa bele bolje sa šlepom na leđima i zlatnim dugmadima. 

Dok je haljina bila više nego veličanstvena sa upečatljivim zlatnim vezom, mnogi su stigli da prokomentarišu frizuru koja je odskočila od celine, pošto je bila čupava i stilizovana u punk/rok stilu.

Ali to je Karl i on i te kako zna da nam priredi zanimljive detalje koje moramo da prokomentarišemo.