Sada definitivno više ne postoji nijedan razlog da Kendall Jenner bilo kada nazovemo „rijaliti zvezdom“.

Nakon što je debitovala na RTW izdanjima Fashion Weeka u februaru ove godine, mlađa polusestra Kim Kardashian je imala svoju debitantsku reviju na haute couture izdanju. I to ni manje ni više, nego na jesenjoj reviji francuske modne kuće Chanel!  

18-godišnja Kendall je iznela možda i najzanimljiviji model, dugačku tvid haljinu, skoro pa do poda u miksu teget-crvene vune koja je imala samo jedan detalj, etno motiv opšiven draguljima. Haljina je otkrila gola ramena manekenke koja je dodatno bila stilizovana uz punk frizuru, sa kosom skupljenu u mali šešir. Dramatično i izazovno.

Iako se pojavila samo u tom jednom modelu, prelepa brineta je uspela da zaseni sve ostale manekenke i postane glavna zvezda revije. Naravno pored Karla.

Oduševljenje revijom je podelila sa svojim fanovima postujući na Instagramu sliku iz bekjstejdža ispod koje je napisala: “Ptičice u bekstejdžu #ChanelCouture“.

Ova devojka ide krupnim koracima napred u svet modelinga i to onog sa predznakom „high“, ostavljajući sve Kardashianove u rijalitiju.