Jesen je daleko još od nas, ali ne i jesenje kampanje koje dominiraju modnim magazinima i najpoznatijim fashion sajtovima u ovom trenutku. Poslednja u nizu je efektna kampanja brenda Kenzo.

Uvek drugačija i za nijansu ekcentričnija od ostalih, ekipa iza luksuznog francuskog brenda je odlučila da ovoga puta u svojoj kampanji oda počast kultnom režiseru Davidu Lynchu.

Poznati američki režiser čiji su surealni filmovi i serija Twin Peaks osamdesetih i početkom devedesetih stekli milionski broj fanova, je za potrebe kampanje osmislio set reklamnim panoa. Glavne zvezde kampanje su manekeni Guinevere van Seenus i Robert McKinnon.    

Kampanja je inače treća po redu saradnja za duo iz Kenzoa, Humberta Leona i Carola Lima, i ekipu iza Toilet Paper magazina (Maurizio Cattelan, Pierpaolo Ferrari i Micola Talsoa).

“Glavna vodilja su nam bile prethodne kampanje. Pošto nam je David bio inspiracija za kolekciju, bilo je logično da i kampanja bude posvećena njegovom surealnom svetu,“ izjavio je Lim.  

Slike iz kampanje će se po planu puštati svaki dan u formi vidoe snimaka i GIF-a na blogu brenda, ali i njihovoj Facebook, Twitter i Instagram stranici. Počev od danas.