Alexin san da se ostvari kao dizajnerka, konačno počinje da se realizuje, nakon što je brend AG Jeans odlučio da u saradnji sa britanskom fashionistom lansira denim liniju s njenim potpisom!

„Kolekcija će obuhvatiti modele koje bih volela da imam, i koje smatram da mi fale u garderoberu, pogotovo modeli inspirisani stilom šezedesetih i ranih sedamdesetih prošlog veka, “ rekla je Alexa za sajt WWD.

Kratak top: Alexa Chung pokazala kako se nosi ključni model za leto

S obzirom da smo Alexu zumirali od glave do pete u proteklih godinu dana, u kolekciji očekujemo da vidimo veliki broj skinny modela, ali i zvoncara, kao i modele kratkih šortseva, sa ili bez visećih džepova.

Za sada se zna da će kapsule kolekcija obuhvatiti 20 komada među kojima će biti i jakni, košulja, haljina ali i jeansa, i to ne samo u večnim blue nijansama, već i u nude, pink, maslinasto zelenoj i zagasito crvenoj boji.   

9 načina da nosite beli jeans ovog leta

Britanska prezenterka, stilistkinja i autorka je kompletnu kolekciju – koju je najavljivala na svom Instagramu postujući moodboard sve sa Elvisom, Jane Birkin i grupom The Sex Pistols, okarakterisala kao „Vivienne + punk+ jeans + vintage“  kombinaciju, pa jedva čekamo da vidimo denim u njenoj režiji.