Još jedan model koji je doživeo „reinkarnaciju“ ove sezone su famozni tregeri koje smo nosili kao i top početkom devedesetih. I to mahom u srednjoj školi.

Danas, iako ovaj model nudi pregršt mogućnosti za efektan dnevni look, veliki broj ljudi izbegava da ga kombinuje. Dok vam se birkenstock papuče ne sviđaju, a od topa vas odbija vaš zaobljeni stomačić, sa tregerima imate uglavnom samo jedan problem: ne znate kako da ih nosite.

Nikakav problem. Pustite dve it cure, Oliviju Palermo i Kate Bosworth da vam pokažu "kako", i to u režiji sa "njim“, svojim partnerom.

Dnevni look: Kraljica prefinjenog stila, Olivia Palermo je izabrala da za šetnju sa svojim hot verenikom Johannesom Hueblom obuče crnu prozirnu bluzu s dugim rukavima, tregere od tamnog denima i baletanke neobičnog dezena. Puštena kosa i naočare: savršen dnevni look.

Večernji look: Obožamo kako je kul Kate stilizovala svoj model crnih tregera sa jednostavnom belom majicom i crnim sandalama sa ravnom platformom. Perfektna casual i večernja kombinacija.