Od kada je postala verenica „večitog“ neženje, holivudskog glumca Georgea Clooneya, advokatica Amal Alamudin je dospela u žižu svetske javnosti. Ako je suditi prema velikom broju pisanja o Amel, pomenuta dama je najinteresantnija partnerka poznatog glumca, bar za medije.

Pod lupom nije samo njeno kretanje, klijenti, neobično poreklo već i stil koji joj je doneo epitet najstilizovanije dosadašnje Clooneyeve verenice. Posebno je u fokusu impresivna obuća egzotične Amal koja krasi svakodnevni look advokatice.

Vitka Amel preferira jednostavnu i monohromatsku odeću koja slobodno pada niz telo, a posebnu strast neguje prema cipelama koje nosi u svim nijansama ljubičaste i ružičaste. Od modela, najčešće je viđamo u haljinama A forme i komfornim pantalonama u pastelnim, nežnim nijansama dok za casual šetnju bira iscepani jeans i lagani pulover, kao i udobne ravne cipele koje su miks oksfordica i martinki. 

Poseban šarm Amelinim odevnim kombinacijama daje duga, svilena crna kosa koju najčešće nosi puštenu, kao i minimalan ali efektan izbor aksesoara poput atraktivnih naočara i klasične It torbe. Dovoljno da konstatujemo kako je Amel nova ikona stila čiji ćemo look definitivno još dugo da "zumiramo"...