Jedna od najpoznatijih britanskih manekenki i najzanimljivijih osoba u svetu modelinga (jedna je od retkih iz top 10 koja ima dete + vodi emisiju o hrani), Jourdan Dunn se smatra ženom koja uvek ima vrlo stajliš kombinacije koje su miks sporty looka, glam detalja i nekog casual punk rock momenta.

Nešto slično tome smo i očekivali da vidimo od nje na gostovanju u ABC emisiji Good Morning America, u kom je pričala o svom food showu Well Dunn koji može da se prati i na Youtube, ali i reciptima, savetima o ishrani i, naravno, modelingu.

Kao pravi ambasador mode koja dolazi iz njene zemlje, Jourdan je za ovu priliku izabrala da iskombinuje krpice iz Topshopa i Burberrya.

Manekenka se pojavila u crnoj kožnoj Burberry jakni, koju je uparila s crnim, tankim puloverom i zelenom suknjom s šljokicama, s potpisom modne kuće Topshop.

Naravno, detalji nisu izostali. Kompletan look je zaokružila parom crnih poludubokih čizmica od Isabel Marant, i Saint Laurent torbicom na rame s logo detaljem i malom kićankom.