Naomi Campbell za razliku od mnogih poznatih ne robuje markama i čak preferira da nosi odeću koju je kupila na pijaci ili u vintage butiku. Tamnoputa gracija je uostalom poznata po svom daru za cenkanje.

Iako se u njenoj garderobi nalazi pregršt krpica s potpisom slavnih dizajnera, Naomi je u jednom intervju priznala da često njen autfit u kompletu ne košta više od 10 dolara, i da joj je priroritet pri kupovini - udobnost.

"Ceo dan provodim na štiklama, tip top sređena pa mi je važno da imam udobnu, komfornu odeću koja je prijatna na dodir i ne sputava me. Volim većinu brendova i ne vezujem se za imena već za dizajn, pečat brenda. Ali i tada, udobnost mi je prioritet prilikom šopinga.“

43-godišnja manekenka je naglasila u intervju da kada vežba ne nosi uopšte nakit, ili tek po neki komad, kao što je ogrlica s plavim okom od Lorraine Schwartz. Naomi je takođe izjavila da joj ne treba puno vremena da izabere kombinaciju.

"Prilično sma brza jer već znam šta ću otprilike da obučem. Kada idem u Tv studio uglavnom nosim jeans iz AG ili od brenda Acne, Alaïa baletanke i zanimljiv top. Omiljeni brendovi su mi Azzedine Alaïa, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Givenchy, Louis Vuitton, Roberto Cavalli, Versace, Marc Jacobs i Zac Posen."

Zvezda se u intervju dotakla i nege kože izjavljujući da koristi isključivo preparate s prirodnim sastojcima.

"Tuširam se s baby sapunom. Ne volim mleka i gelove za ruširanje jer su dosta naparfemisani, veštački. Svakodnevno koristim serume za lice i kremu za oči i što manje šminke jer smatram da samo podstiče stvaranje bora, staračkih pega.“