Najnoviji broj britanskog Elle izdanja za mart 2014 pripao je mladoj muzičkoj zvezdi koja se nedavno krajnje provokativno pesmom “ It It’s Hard Out Here For a B*tch" (koju prati jednako provokativan video) vratila na mapu muzičke svetske scene! 

U propratnom intervju, 28-godišnja Lilly koja se proslavila pesmom “Smile“ 2006. godine, je pričala o razlozima zbog kojih se na scenu vratila nakon 3 godine pauze, ali i svakodnevnom pritisku na žene da budu uvek doterane, da vode računa kako se ponašaju i generalno da se njihov glas što manje čuje!

“Naravno da bih volela da izgledam više poput Kate Moss, i volela bih  da se tako ne osećam , ali znam da je tome dosta doprineo imidž savršene žene koji se stalno u medijima promoviše. Od žena se još uvek očekuje u velikoj meri i velikom broju situacija da sede mirno i ćute, što je neprihvatljivo u 21. veku. “ 

Naslovnu stranu, kao i ostale fotografije koje se pojavljuju u časopisu fotografisao je David Vasiljević, australijski fotograf hrvatskog porekla koji je do sada najviše radio upravo za britanski Elle.

U atraktivnom editorijalu, Lily Allen je pozirala u modelima brendova Miu Miu, Michael van der Ham i Roland Mouret u kojima se vidi da je mlada Lily postala jedna chic mlada žena koja ima nameru da osvoji svet.