Zvezda grupe No Doubt i ekspert za denim su odlučili da osmisle kolekciju koja će se bazirati na osnovnim odevnim komadima koje će osvežiti s nekim cool detaljima, što će dati priliku svakoj ženi da svoju garderobu nadogradi sa zanimljivim, casual kreacijama za svaki dan.

"Ovo je definitivno ispunjenje mojih najvećih snova jer mi je oduvek bila želja da se oprobam u svim sferama mode. Kolekciju doživljavam kao izazov jer nam se glavna ideja vrti oko toga da iskreiramo komad odeće koji je  nosiv i super kul,“ izjavila je pevačica za sajt WWD.

O saradnji, pevačica i kreatorka ima samo reči hvale....

"Sjajno smo se dupunjivali. Uvek smo kominicirali i pokušavali da iz nekog komada izvučemo maksimum. Ja na primer volim često da nosim sportsku uzanu majicu, i volim kada je majica dugačka pozadi, a kraća napred i kad rukavi mogu da se podvuku, pa smo veliki broj kreacija dizajnirali oslanjajući se na ove forme.“

Gwen je prvi put "zakoračila“ u svet mode pre deset godina kada je pokrenula L.A.M.B. liniju, a relativno skoro udružila je snage s kozmetičkom kućom OPI za liniju lakova s njenim potpisom.