Bivša članica britanskog benda "The Spice Girls", koja pored poslovnih obaveza je i te kako zaposlena kao majka –  Brooklyn, 14, Romeo, 12, Cruz, 9 i dvogodišnja Harper – priznaje da aksesoare bira ne samo da bi nadogradila svoj autfit, već i da bi sakrila činjenicu da ne stiže da se dovoljno naspava i odmori.  

"U poslednje vreme, skoro svaku noć provedem bar pored jednog deteta, pa sa sobom uvek nosim par naočara i veliku, kvalitetnu torbu sa svim pomoćnim, praktičnim detaljima."

U intervju za sajt Mytheresa.com, Victoria, koja ima besprekorno, vitku liniju, je priznala da rado nosi i odeću koja ne prati liniju tela, i pruža priliku da se slobodno krećemo u njoj.

"Volim odeću koja prati liniju tela, pripijene, strukirane haljine i to je look koji sam stalno gradila i koji većinu asocira na mene. S druge strane, ne bežim od odeće koja je široka, i koja slobodno pada.  Pogotovo ako su to neke široke pantalone ili košulja."

Supruga Davida Beckhama je takođe naglasila da joj još uvek nije jasno kako je uspela da izgradi uspešnu karijeru iz hobija.

"Modu sam od starta obožavala, još dok sam se bavila muzikom. I smešno je to što nikada nisam planirala da osnujem sopstveni brend. Krenula sam u celu priču oslanjajući se na to da je moda moj hobi i da radim ono što stvarno volim.  Tako da sam presrećna što imam priliku da radim posao koji ne osećam kao posao, kao obavezu. Uživam i učim usput."