Prvo veče 34. Perwoll Fashion Week-a završeno je revijom Novi dizajneri, te su svoje revije imali: Milica Vukadinović, Irena Ruger Krajcer, Elena Petijević i Lada Dragović.

Milica Vukadinović je apsolutno oduševila prisutne u BelExpoCentru (pre svega mušku publiku) svojom revijom ''(S)inner Men''. Osnovnim bojama, posebnim fokusom na simetriji i trikotažnim elementima koji čine ovu kolekciju svakodnevnom, Milica osvaja pre svega ljubiteleje casual izgleda i oversize komada.

Irena Rugel Krajcer je slovenačka kreatorka, koja se prvi put predstavila Beogradskoj modnoj publici i to kolekcijom "Lucky to be a Woman" za proleće - leto 2014. Kolekcija je namenjena ženama u svojim tridesetim godinama. Svila, čipka,šifon, til i vuna su materijali koji obeležavaju ovu kolekciju , a pojedini komadi imaju I Swarovski kristale, a uske večernje haljine i frakovi su najzastupljeniji elementi kolekcije.

PETI – The House Of Elena Peti je brend iza koga stoji Jelena Petijević, koja je predstavila kolekciju "In Blom". Dosta providnih, nežnih materijala,  sa puno slojeva, paspulima i francuskim šavovima, čine ovu kolekciju veoma ženstvenom.

Lada Dragović  je predstavila kolekciju "The Piano", inspirisanu istoimenim filmom, čija je radnja smeštena u 1850. Kolekcijom dominiraju suknje, te je upravo ta forma bila polazna tačka, prilagođena modernoj devojci.  Suknje su slojevite, izrađene od svile, velura, pamukapliša, muslina I viskoze. Acenat kolekcije je na  neobičnim krojevima, pa su boje suptilne: bela, crna, puder roze, bež i ljubičasta.

Treće veče 34. Perwoll Fashion Week-a završeno je revijom Novi dizajneri II, te su svoje revije imali: Tamra Jarić, Ivana Murišić, Danica Aleksić I Mirjana Šarac.

Iako prvi put na Beogradskoj nedelji mode, Tamra Jarić je ostavila snažan utisak, svojom kolekcijom za proleće leto 2013-14 , pod nazivom "Morocco Dream". Dugogodišnje internacionalno iskustvo Tamare Jarić, uticalo je na njen rad kao dizajnera, i u svojim kreacijama uspela je da poji evropsku eleganciju i američku jednostavnost.

Ivana Murišić je već poznata publici Beogradske nedelje mode, a ovoga puta je predstavila kolekciju za jesen-zimu 2013/14 pod nazivom ‘’Zentangle’’. Kolekciju karakteriše obilje trakica, plisea, resa, karnera i delova kože. 

Danica Aleksić je mlada crnogorska dizajnerka, koja nam je posle predstavljanja na prethodnom Perwoll Fashion Week-u u okviru revije BFuture, večeras predstavila kolekciju za jesen-zimu 2013/14 pod nazivom "Damsel". Kolekcijom dominira igra kože i krzna, jake boje , uglavnom plava I zelena. Kožu kombinuje i sa čojom.

Mirjana Šarac je na prošlom Perwoll Fashion Week-u osvojila nagradu Textl Young Designer Award, a ovoga puta predstavila nam je kolekciju za muškarce, koja je zapravo jedna zimska slojevita kolekcija, gde je modele moguće transformisati u zavisnosti od raspoloženja i osećaja. 

Belgrade Fashion Week nastavlja tradiciju promovisanja mladih, novih dizajnera i na 34. BFW! Milica Vukadinović, Irena Rugel Krajcer, Peti, Lada Dragović, Danica Aleksić..., samo su neka od kreatorskih imena na koje treba da obratite pažnju.