U petak 25. oktobra startuje novo izdanje Beogradske nedelje mode, 34. po redu! Sada već glavni fashion event u regiji svojim jedinstvenim konceptom je značajno uticao na razvoj domaće scene.

Otkrivanje i afirmisanje mladih talenata je jedna od glavnih misija BFW-a a ogleda se kroz organizaciju revija studenta najprestižnijih umetničkih i modnih akademija pa će tako i na ovom predstojećem izdanju publika moći da vidi revije studenta i diplomava FPU, Accademie del Lusso, Megatrend-a i francuske visoke škole za modu- Mod’Art.

Na 34. Perwoll Fashion week-u ćemo videti između ostalih revije Ane Ljubinković, Bate Spasojevića, Mihana Mimose, Ivane Murušić, Milice Opačić, Tamare Jarić i mnogi drugi. U okviru Zone 45, predstaviće se regionalni dizajneri, a videćemo i finaliste konkursa B Future by Perwoll.

Glamurozni modni spektakl počinje revijom modne kuće IVKO u Belexpocentru, dok će Dragana Ognjenović zatvoriti 34. BFW revijom u ambasadi Francuske. Detaljnije o programu na zvaničnoj stranici BFW-a, belgradefashionweek.com.