Pred nama je nova kampanja kojom kreativni tim želi da pomeri liniju premijum kolekcije i jasno je razgraniči od Guess-a, ostavši dosledni svojoj izvornoj modnoj suštini i identitetu. Jesenja reklamna kampanja je živahna kolekcije slika koje prikazuju sofisticiranu prirodu Marciano brenda. Ledeno plavo nebo i safir nijansa vode obezbeđuju miran okvir za kampanju. Tragovi drugih boja, electric plave, bakarne i zlatne su deo palete jesenjih modnih stilova.

Vođeni vizijom Paula Marciana, kreativnog direktora GUESS Inc, uz pomoć fotografskog tima Hunter i Gatti, koji su fotografisali prethodnu kampanju, živopisne slike prikazuju  elegantne Marciano dame, Letiziju Zuloaga i Amandu Streich i prefinjenog Marciano gospodina, Sajmona Klarka, koji odišu snagom i prepuni su samopouzdanja. Fotografisana u Malibuu, u Kaliforniji, kampanja predstavlja čisto bele zgrade naglašene plavim roletnama evocirajući romantiku i odaju utisak živosti. Prirodno osvetljenje i moćne, senzualne poze su primamljive i privlače pažnju na svakom koraku.

Kampanjske fotografije prikazuju neke od najiščekivanijih jesenjih komada. Klasične, ženstvene haljine koje grle vašu siluetu su osvežene vezom i animal printovima u vodenim bojama. Za hladnije temperature ove jeseni tu je sako od tvida i zlatni brokat koji govore da je slojevito odevanje hit sezone. Za muškarce, lovačko zelena kožna jakna uparena sa neutralnim Chino pantalonama je trend koji ne treba zanemariti. Elegantne crne moto jakne i pantalone upotpunjuju tzv. polished look.


Kolekciju brenda MARCIANO GUESS možete naći u prodavnicama „Marciano Guess“ u Knez Mihailovoj ulici 33, „Guess“ u Ušće shopping centru i „Guess“ u Novom Sadu, Pozorišni Trg 7, kao i prodavnicama Fashion & Friends u Beogradu, Kragujevcu i Beogradu.

Američki klasik “Guess by Marciano” pod novim imenom "MARCIANO Guess" debitovaće u predstojećoj sezoni jesen/zima 2013.