H&M je kreirao novu kolekciju inspirisanu street stylom Joan Smalls, Daphne Groeneveld, Lindsey Wixson i Liu Wen.

Kolekcija se sastoji od komada različitih stilova, pa kupci mogu sami da kreiraju svoj model-off-duty izgled.

U ovoj ponudi H&M-a su crna kožna jakna, čipkana mini suknja, razni urbani aksesoari, ukrašeni prsluci i jednostavne majice koje se mogu ukombinovati sa čizmama sa niskom potpeticom, kožnom ogrlicom, šeširom ili sa fringed torbama. Idealna kombinaciju za neki letnji festival!

"Mislim da ovih dana svakoj devojci treba odlična kožna jakna kako bi bile cool”, rekla je Liu Wen i dodala: “Jakne iz ove kolekciju su neverovatne. U stvari, cela kolekcija se uklapa u moj lični stil i to su stvari koje bih sigurno rado nosila svakog dana.”

Holandska manekenka, Daphne Groeneveld, rekla je da je srećna i ponosna što je postala zaštitno lice H&M-a zajedno sa drugim devojkama. 

“Zadovoljstvo je raditi ovakvu kampanju sa ovakvim ljudima. Kada je reč o ovoj liniji, ona ima mnogo divnih dodataka za bilo koju garderobu i veoma je lako ukomponovati je tako da uvek izgledate sjajno.“

Inače, pre nekoliko dana je i popularna pevačica Beyoncé postala novo lice kompanije H&M. Kampanja u kojoj ce učestvovati, imaće slogan “Beyoncé as Mrs. Carter in H&M”, što treba da asocira na “ideju da žene mogu biti sve: jake, ranjive, senzualne, majke, zabavne i kokete”. 

Kolekcija će se pojaviti u prodaji u maju i sačinjena je od odeće za plažu i bikinija, na čiji dizajn je, kako navode iz H&M, Beyoncé uticala i koja reflektuje njen lični stil.

“Oduvek sam volela što je H&M fokusiran na zabavu i pristupačnu modu. Stvarno mi se svideo koncept koji smo razvili kako bismo istražili razlicite emocije žena, koje su predstavljene osnovnim elementima – vatrom, vodom, zemljom i vetrom”, izjavila je Beyoncé.

Osim na fotografijama, pevačica će se pojaviti i u televizijskoj reklami za kolekciju, koja će ujedno predstaviti i jednu od njenih novih pesama “Standing on the sun”.

Kolekcija inspirisana street stylom četiri vodeća modela pojaviće se u prodaji u aprilu.