Modna dizajnerka čije kreacije nose zvezde poput Heidi Klum i Vojvotkinje od Kembridža najavljuje da će nova kolekcija odeće uključivati neke potpuno nove krojeve. 

„Nova kolekcija će pratiti našeg kupca kroz svakodnevni život, sve do večernjeg izdanja i vikenda“, rekla je Alice i dodala „Dobar kroj je važan deo te priče. Poigrali smo se sa njim kod mekanog džempera uz telo sa čipkanim delovima, kod Regina vunene „igračica na ledu“ suknje i jakne u military stilu. Posebno sam uzbuđena zbog novih krojeva kože i prelaska sa haljina po kojima smo poznati na moderne krojene pantalone i topove, Detalji su fantastični i kroj je fantastičan, po odličnoj ceni“.

Alice se nada da će nova kolekcija uspeti da ekstravagantnu odeću načini prikladnom za svakodnevno nošenje.

„Alice kolekcija, kao srodna linija svemu ostalom što pravimo, prenosi Temperley stil na svakodnevne ready to wear odevne predmete, a sa novim krojevima i dugačkim haljinama sada  smo stvorili i mnogo više. Novi krojevi su šik i ženstveni, sa uskim strukom koji dodatno ističe oblik ženskog tela u našim prelepim večernjim haljinama koje izgledaju divno u kontrastu sa kožnim jaknama. Pri kombinovanju naših odevnih predmeta ne morate previše da se trudite. Ustvari, to ne sme da izgleda previše isplanirano“.